Aanmelden

Centrale aanmelding
Ieder schooljaar is er in de periode februari/maart een centrale aanmelddatum voor alle scholen in Venray. Op deze dag moeten de kinderen die in het daarop volgende schooljaar de school zullen bezoeken, worden aangemeld. In 2018  is dat op maandag 5 maart

Informatieavonden en Open Dag
Om een goede keus te kunnen maken, organiseren wij een informatieavond op donderdag 1 februari 2018
Op dinsdag 20 februari 2018 is iedereen van harte welkom om de school "in bedrijf" te komen bezoeken. 

Hebt u dit gemist en wilt u graag een aparte afspraak maken voor informatie over onze school of een bezoekje?
Laat dat gerust even weten via het contactformulier. Graag tot ziens!

Uiteraard vindt u op deze website ook veel informatie over onze werkwijze en achtergronden. Daarin staat steeds het kind centraal, waarbij SAMEN en RESPECT met hoofdletters geschreven worden: opvoeden tot lid van een vreedzame samenleving! (Zie: Goed voor Mekaar)

Tussentijdse aanmelding
Er kan altijd een reden zijn, dat een kind in de loop van een schooljaar wordt aangemeld. U kunt daarvoor een afspraak maken met de directeur, Sylvia de Nijs. Ook als u een ori๋nterend gesprek wilt hebben.

U kunt v๓๓r de aanmelding ons aanmeldformulier downloaden en al (gedeeltelijk) invullen en meebrengen bij de aanmelding. De gearceerde vakken vullen we samen in tijdens het aanmeldingsgesprek en mocht u andere vragen niet goed kunnen beantwoorden, dan kunt u dat natuurlijk ook laten wachten tot het gesprek.

U bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze school, om kennis te maken met ons jenaplanonderwijs.
We willen daarbij geen "opgepoetste situatie" cre๋ren, maar u rondleiden op een alledaagse Kegse schooldag. Bovendien is er volop informatie te verkrijgen: rechtstreeks in een persoonlijk contact, maar ook om mee te nemen.
Bel gerust voor een afspraak. U kunt daarvoor ook het contactformulier gebruiken.

Aangemeld: en dan?
Enkele weken voordat uw kind De Keg gaat bezoeken, neemt de stamgroepleider contact met u op om afspraken te maken. Daarbij wordt o.a. afgesproken op welk moment uw kind alvast kan komen wennen.
Gaat het om een plaatsing in een onderbouwgroep, dan stellen wij altijd voor om hiervoor enkele ochtenden af te spreken.