Openbare Jenaplanschool De Keg Venray

Aanmelden

Informatieavonden en Open Dagen
I.v.m. de coronamaatregelen kunnen de informatieavonden en de open dagen niet doorgaan. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kijken we samen met u wat wel mogelijk is binnen deze maatregelen. Dit kan door de school te bellen of via info@dekeg.nl
Bent u nieuwsgierig neem dan gerust een kijkje met deze digitale rondleiding
U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via ons aanmeldformulier in het Nederlands of Engels
Deze kunt u invullen, uitprinten, ondertekenen en opsturen via info@dekeg.nl of in de brievenbus deponeren van onze school.

Mochten er wijzigingen plaatsvinden m.b.t. de huidige corona maatregelen, dan houden we u op de hoogte.

Inschrijven broertje/zusje
Heeft u al kinderen bij ons op school, dan kunt u een bericht sturen naar info@dekeg.nl. Wij zorgen er dan voor dat u via de broer/zus de inschrijfformulieren ontvangt. Dan hoeft u niet extra naar school te komen of het formulier van de website af te halen. Het is dan wel belangrijk dat u duidelijk de naam vermeld van de broer/zus.

Tussentijdse aanmelding
Er kan altijd een reden zijn, dat een kind in de loop van een schooljaar wordt aangemeld. U kunt daarvoor een afspraak maken via info@dekeg.nl. Dit kan ook als u een oriënterend gesprek wilt hebben.
Om uw kind aan te melden kunt u ons aanmeldformulier invullen, uitprinten en voorzien van handtekening opsturen via info@dekeg.nl of in de brievenbus deponeren van onze school. 

Mocht u hier vragen over hebben, kunt u deze natuurlijk stellen in het gesprek. 

Helaas is het nu i.v.m. corona niet mogelijk om een kijkje te komen nemen in onze school en kennis te maken met ons jenaplanonderwijs.  Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd terecht via info@dekeg.nl.

Aangemeld: en dan?
Enkele weken voordat uw kind De Keg gaat bezoeken, neemt de stamgroepleider contact met u op om afspraken te maken. Daarbij wordt o.a. afgesproken op welk moment uw kind alvast kan komen wennen.
Gaat het om een plaatsing in een onderbouwgroep, dan stellen wij altijd voor om hiervoor enkele ochtenden af te spreken.